Ochrana soukromí a zásady

Home " Ochrana soukromí a zásady

Naše zásady ochrany osobních údajů byly naposledy aktualizovány a zveřejněny 1. května 2024.

Upravuje podmínky ochrany osobních údajů na našich webových stránkách umístěných na adrese Webcamcatalog.org. Veškeré výrazy psané velkými písmeny, které nejsou definovány v našich Zásadách ochrany osobních údajů, mají význam uvedený v našich Smluvních podmínkách dostupných na adrese https://webcamcatalog.org/terms-conditions/

Vaše soukromí

Webcamcatalog.org dodržuje všechny zákonné požadavky na ochranu vašeho soukromí. Naše zásady ochrany osobních údajů jsou právním prohlášením, které vysvětluje, jak od vás můžeme shromažďovat informace, jak můžeme vaše informace sdílet a jak můžete omezit sdílení vašich informací. V našich Zásadách ochrany osobních údajů se setkáte s pojmy, které jsou psány velkými písmeny. Tyto pojmy mají význam popsaný v části Definice níže.

Definice

"Neosobní údaje" jsou informace, které vás osobně neidentifikují a které automaticky shromažďujeme při vašem přístupu na naše webové stránky pomocí webového prohlížeče. Mohou také zahrnovat veřejně dostupné informace, které jsou sdíleny mezi vámi a ostatními.

"Osobně identifikovatelné údaje" jsou neveřejné informace, které vás osobně identifikují a které jsme získali, abychom vám mohli poskytnout informace v rámci našich webových stránek. Osobně identifikovatelné údaje mohou zahrnovat informace, jako je vaše jméno, e-mailová adresa a další související informace, které nám poskytnete nebo které o vás získáme.

Informace, které shromažďujeme

Obecně platí, že množství a typ informací, které nám při používání našich webových stránek poskytujete, si určujete sami.

Jako návštěvník si můžete prohlédnout naše webové stránky a dozvědět se o nich více. Jako návštěvník nám nemusíte poskytovat žádné osobní údaje.

Shromážděné počítačové informace

Když používáte naše webové stránky, automaticky shromažďujeme určité počítačové informace na základě interakce vašeho mobilního telefonu nebo webového prohlížeče s našimi webovými stránkami. Tyto informace jsou obvykle považovány za neosobní údaje. Shromažďujeme také následující údaje:

  • Soubory cookie - Naše webové stránky používají soubory cookie k identifikaci oblastí našich webových stránek, které jste navštívili. Soubor cookie je malý datový soubor, který webový prohlížeč ukládá do vašeho počítače nebo mobilního zařízení. Cookies používáme k personalizaci obsahu, který se vám na našich Webových stránkách zobrazuje. Většinu webových prohlížečů lze nastavit tak, aby používání souborů Cookies zakázaly. Pokud však soubory Cookies zakážete, je možné, že nebudete mít správný nebo žádný přístup k funkcím na našich Webových stránkách. Do souborů cookie nikdy neukládáme informace umožňující identifikaci osob.
  • Nástroje pro sledování třetích stran - Ke zlepšení výkonu a funkcí našich webových stránek používáme také nástroje pro sledování třetích stran. Tyto sledovací nástroje třetích stran jsou navrženy tak, aby shromažďovaly pouze neosobní informace o vašem používání našich webových stránek. Berete však na vědomí, že tyto nástroje jsou vytvářeny a spravovány stranami mimo naši kontrolu. Proto nejsme zodpovědní za to, jaké informace jsou těmito třetími stranami skutečně zachyceny nebo jak tyto třetí strany tyto informace používají a chrání.
  • Remarketing pomocí služby Google Analytics používáme k tomu, abychom vám po návštěvě našich stránek poskytli reklamu na stránkách třetích stran. My a naši dodavatelé třetích stran, jako je společnost Google, používáme soubory cookie první strany (například soubor cookie služby Google Analytics) a soubory cookie třetích stran (například soubor cookie služby DoubleClick) k informování, optimalizaci a zobrazování reklam na základě vašich předchozích návštěv našich stránek.
  • Službu Google Analytics pro zobrazování reklamy můžete odhlásit a přizpůsobit si reklamy v síti Google Display Network na stránce Nastavení reklam Google. Společnost Google také doporučuje nainstalovat si do prohlížeče doplněk Google Analytics Opt-out Browser Add-on. Doplněk prohlížeče Google Analytics Opt-out Browser Add-on poskytuje návštěvníkům možnost zabránit shromažďování a používání jejich údajů službou Google Analytics.
  • Automatické informace - automaticky získáváme informace z vašeho webového prohlížeče nebo mobilního zařízení. Tyto informace zahrnují název webové stránky, ze které jste vstoupili na naše webové stránky, pokud existuje, a také název webové stránky, na kterou míříte, když opustíte naše webové stránky. Tyto informace zahrnují také IP adresu vašeho počítače/proxy serveru, který používáte k přístupu na internet, název poskytovatele internetových stránek, typ webového prohlížeče, typ mobilního zařízení a operační systém počítače. Všechny tyto informace používáme k analýze trendů mezi našimi uživateli, abychom mohli naše webové stránky vylepšovat.

Jak používáme vaše informace

Informace, které od vás obdržíme, používáme takto:

  • Přizpůsobení našich webových stránek - Osobní údaje, které nám poskytnete, můžeme spolu s jakýmikoliv počítačovými informacemi, které obdržíme, použít k přizpůsobení našich webových stránek.
  • Sdílení informací s přidruženými společnostmi a dalšími třetími stranami - Vaše osobní údaje neprodáváme, nepronajímáme ani jinak neposkytujeme třetím stranám pro marketingové účely. Vaše Osobně identifikovatelné údaje můžeme poskytnout přidruženým společnostem, které nám poskytují služby v souvislosti s našimi Webovými stránkami (tj. zpracovatelé plateb, hostingové společnosti atd.); tyto přidružené společnosti obdrží pouze informace nezbytné pro poskytování příslušných služeb a budou vázány smlouvami o zachování důvěrnosti, které omezují použití těchto informací.
  • Agregace dat - Vyhrazujeme si právo shromažďovat a používat jakékoli jiné než osobní údaje získané při používání našich webových stránek a agregovat tato data pro interní analýzy, které zlepšují naše webové stránky a služby, a také pro použití nebo další prodej jiným osobám. V žádném případě nejsou do těchto agregací dat zahrnuty vaše Osobní údaje.
  • Zákonem vyžadované zveřejnění informací - Můžeme být ze zákona povinni zveřejnit vaše osobně identifikovatelné informace, pokud je takové zveřejnění (a) vyžadováno soudním obsílkou, zákonem nebo jiným právním postupem; (b) nezbytné pro pomoc orgánům činným v trestním řízení nebo vládním orgánům; (c) nezbytné pro vyšetřování porušení nebo jiné vymáhání našich právních podmínek; (d) nezbytné pro ochranu před právními kroky nebo nároky třetích stran, včetně vás a/nebo jiných členů; a/nebo (e) nezbytné pro ochranu zákonných práv, osobního/skutečného majetku nebo osobní bezpečnosti Webcamcatalogu.org, našich uživatelů, zaměstnanců a přidružených společností.

Ochrana soukromí vašeho dítěte

Naše webové stránky nejsou určeny pro osoby mladší 13 let ("dítě"), i když si uvědomujeme, že se může stát, že se dítě pokusí prostřednictvím našich webových stránek nakupovat. Neověřujeme věk našich Uživatelů ani neneseme žádnou odpovědnost za ověření věku Uživatele. Pokud jste Dítě, vyžádejte si před použitím našich Webových stránek souhlas rodiče nebo opatrovníka. pokud jste rodič nebo opatrovník a domníváte se, že vaše Dítě používá naše Webové stránky, kontaktujte nás, abychom odstranili účet vašeho Dítěte; vyhrazujeme si právo požádat vás o ověření vašeho vztahu k Dítěti, než takové žádosti vyhovíme. Pokud zjistíme, že si Dítě vytvořilo účet na našich Webových stránkách, účet okamžitě odstraníme, jakmile to zjistíme, informace nebudeme používat k žádnému účelu a nebudeme je sdělovat třetím stranám. Jako rodič takového Dítěte však berete na vědomí, že nesete právní odpovědnost za veškeré transakce vytvořené Dítětem.

Informace o vašich právech na ochranu údajů podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)

Pro účely těchto zásad ochrany osobních údajů jsme správcem vašich osobních údajů.

Pokud jste z Evropského hospodářského prostoru (EHP), náš právní základ pro shromažďování a používání vašich osobních údajů, jak je popsáno v těchto Zásadách ochrany osobních údajů, závisí na informacích, které shromažďujeme, a na konkrétním kontextu, v němž je shromažďujeme. Vaše osobní údaje můžeme zpracovávat, protože:

  • Potřebujeme s vámi splnit smlouvu, například když využíváte naše služby.
  • Dali jste nám k tomu svolení
  • Zpracování je v našem oprávněném zájmu a není převáženo vašimi právy.
  • Pro účely zpracování plateb
  • Dodržovat zákony

Pokud jste obyvatelem Evropského hospodářského prostoru (EHP), máte určitá práva na ochranu údajů. Za určitých okolností máte následující práva na ochranu údajů:

  • Právo na přístup k osobním údajům, které o vás máme, na jejich aktualizaci nebo vymazání.
  • Právo na opravu
  • Právo vznést námitku
  • Právo na omezení
  • Právo na přenositelnost údajů
  • Právo odvolat souhlas

Vezměte prosím na vědomí, že vás můžeme požádat o ověření vaší totožnosti, než na takové žádosti odpovíme.

Máte právo podat stížnost na naše shromažďování a používání vašich osobních údajů u Úřadu pro ochranu osobních údajů. Další informace získáte u místního úřadu pro ochranu osobních údajů v Evropském hospodářském prostoru (EHP).

Oznámení "Neprodávejte mé osobní údaje" pro kalifornské spotřebitele podle kalifornského zákona o ochraně soukromí spotřebitelů (CCPA)

Podle zákona CCPA mají kalifornští spotřebitelé právo na:

  • požadovat, aby podnik, který shromažďuje osobní údaje spotřebitelů, zveřejnil kategorie a konkrétní osobní údaje, které o spotřebitelích shromáždil.
  • požadovat, aby podnik vymazal všechny osobní údaje o spotřebiteli, které podnik shromáždil.
  • požadovat, aby podnik, který prodává osobní údaje spotřebitele, neprodával osobní údaje spotřebitele.

Pokud podáte žádost, máme jeden měsíc na odpověď. Pokud chcete uplatnit některé z těchto práv, kontaktujte nás.

Naše webové stránky mohou obsahovat odkazy na jiné webové stránky, které nejsou pod naší přímou kontrolou. Tyto webové stránky mohou mít své vlastní zásady týkající se ochrany osobních údajů. Nemáme žádnou kontrolu nad odkazovanými webovými stránkami ani za ně neneseme žádnou odpovědnost a tyto odkazy poskytujeme pouze pro pohodlí a informovanost našich návštěvníků. Na tyto odkazované webové stránky přistupujete na vlastní nebezpečí. Na tyto webové stránky se nevztahují tyto Zásady ochrany osobních údajů. Měli byste se seznámit s případnými zásadami ochrany osobních údajů těchto jednotlivých webových stránek, abyste zjistili, jak provozovatelé těchto webových stránek třetích stran využívají vaše osobní údaje. Kromě toho mohou tyto webové stránky obsahovat odkaz na webové stránky našich přidružených společností. Webové stránky našich přidružených společností nepodléhají těmto Zásadám ochrany osobních údajů a měli byste se seznámit s jejich individuálními zásadami ochrany osobních údajů, abyste zjistili, jakým způsobem budou provozovatelé těchto webových stránek využívat vaše osobní údaje.

Naše e-mailové zásady

Naše pobočky a my plně dodržujeme národní zákony týkající se SPAMu. Příjem další e-mailové korespondence od nás a/nebo našich přidružených společností můžete kdykoli odmítnout. Souhlasíme s tím, že vaši e-mailovou adresu neprodáme, nepronajmeme ani s ní nebudeme obchodovat s žádnou nespřízněnou třetí stranou bez vašeho souhlasu.

Používáním našich stránek uživatel souhlasí s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Aktualizace zásad ochrany osobních údajů

Vyhrazujeme si právo tyto zásady ochrany osobních údajů kdykoli změnit. Tyto Zásady ochrany osobních údajů byste měli často kontrolovat. Pokud provedeme podstatné změny těchto zásad, můžeme vás o tom informovat na našich webových stránkách, prostřednictvím příspěvku na blogu, e-mailem nebo jakýmkoli způsobem, který určíme. Způsob, který zvolíme, je na našem uvážení. Změníme také datum "Poslední aktualizace" na začátku těchto Zásad ochrany osobních údajů. Veškeré změny, které provedeme v našich Zásadách ochrany osobních údajů, jsou účinné od tohoto data poslední aktualizace a nahrazují všechny předchozí Zásady ochrany osobních údajů.

© Copyright 2024
Na této stránce není žádná nahota. Dodržuje normy stanovené v § 2257 zákona o ochraně osobních údajů a související předpisy. Majitelé a provozovatelé těchto webových stránek nejsou primárními producenty (ve smyslu 28 C.F.R. § 75.1(c)(2)) jakéhokoli vizuálního obsahu, který zde naleznete.